Followers

Friday, 27 June 2014

the sweetest n beautiful night for us.. #havocbistro #17june2014


minggu lepas kitorang buat gathering
kat restoran havoc bistro kampung baru

enjoy our precious time together as a student
sambil2 celebrate habis final paper


restoran ni terletak kat belakang petronas kampung baru
masuk jalan yg kat tepi petronas 
lepas tu akan terus nampak restoran ni

ada macam-macam makanan
masakan panas, makanan arab n western






reasonable price for the foods
berbaloi la dengan portion n kesedapan makanan tu



kami tempah ruang ni
bilik kecik boleh muat kitorang 29 orang
tapi berhimpit sikit la
bilik ni ada aircond



saya tempah air ni
bandung cincau
nampak dalam gambar menu macam best jer
sekali sampai bawah panas atas ais
x sampai 5 minit cair dah suma ais tu
manis jugak
terpaksa mintak ais kosong lebih



air mocktail kat sini best
nama pun pelik2
kat atas tu i miss u kot.. lupa dah



hai hello kitty
bekas isi nama cabutan untuk sesi bertukar-tukar hadiah


gambar makanan sempat amik beberapa jer
yg mana dekat2 ngan saya jer



carbonara seafood.. besttt
semua spageti kat sini sedap
yang bolognese n aglioolio pun sedap..tapi x de pic nak tunjuk



chicken lemon thai 
sos dia terlalu manis untuk saya
kalau orang yg suka manis best la kot



chicken butter.. dengan sos yang cukup berkrim
makanan lemak berkrim ni memang sya suka



lamb mandy



chicken mandy
nasi arab kat sini memang sedap
rasa la ke'arab'an dia tu
portion besar
mencabar jugak la nak menghabiskannya


sambil2 makan kitorang buat sesi bertukar hadiah



ni hadiah yang saya dapat


comel jer bungkusan dia

apa kat dalam?
terus bukak kat situ jugak
x menyabar betul


hiasan ala-ala english
dah selamat jadi hiasan meja kat pejabat kolej..hehe
dalam bilik x de tempat nak letak



bila hanset x de front camera.. ginilah jadinya
separuh je nampak



posing ngan hadiah memasing
happy jer muka
seronok dapat hadiah



ni hadiah nurul
comelnyaaaa



dah habis makan.. bayar la yer
sendiri2 bayar.. xde orang nak sponsor..huhu


amboiii.. sempatlagi tu posing
pantang nampak kamera



kuarkan segala duit2 yang ada



sempena musim bola ni
restoran sediakan skrin besar
dekorasi dalam ni pun tema bola



dari sini boleh nampak klcc
background yg bagus untuk berselfie
x mau la letak gambar selfie
kita tunjuk background jer..hehe



kami duduk bilik yg bercermin kat depan tu
tertutup
so, x kisah nak bising2 pun








our sweets moment together

#17june2014 #opto2014


=)

9 comments:

  1. oooh.. restoran ni pernah masuk tv kan.. ada lalu dpan kedai ni time siang.. tp nampak lain.. so mcm confuse.. haha..
    eh.. pasal blogspot tu, kite kena dekat seminggu gak la.. tp semlm dashboard dah ok.. ok sendiri... awk punye dah ok ke?

    ReplyDelete
  2. yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuu CT singgah sini coz ada bau bau makanalah..
    CT follow sini sebab suka kalo bab bab makan.. memang laju..
    jemput singgah blog CT yang tak seberapa..

    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sedapnya..spaghetti carbonara..slamat berpuasa^^
    ecah singgah + follow awak #292..
    http://ecahkhalili.blogspot.com\

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan, saya follow awak dari segmen : http://caraleezaty.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  5. kenapa ada cili terpacak kat tengah nasi goreng tu haha...

    p/s done follow you..

    ReplyDelete
  6. As salam. Sedapnya segala makanan yg ada tu! Abe Kie singgah sini n follow. no 329. jemput ke blog sy. tq.

    ReplyDelete
  7. #336 follow awk :)
    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. wah makanan sodap2 terliuqqq..

    comel hello kity tuu -,-

    ReplyDelete
  9. ayyyyeeee dappnyaaaa anddd happy je semua wiwiwi :D
    lainkali ajak qila eh ekeke xD

    ReplyDelete