Followers

Tuesday, 24 December 2013

segmen : jom blogwalking

jom join segmen ni ramai-ramai
boleh tambah kenalan
kalau ada rezeki boleh menang..hihi
 nak join.. klik banner kat bawah

Cara penyertaan :
1- Follow blog ini--->> l deeno l nazrina l dayangdeno l 
2- Like page   
3- Copy banner di atas dan paste di dalam entri.
4- Publish. Paste link entri anda di ruangan kotak komen 
5- Hadiah cash RM50 x 3 orang peserta 

*Pemilihan pemenang 
RM50 x 1 top referral
RM50 x 2 cabutan bertuah



#tarikh tamat segmen pada 10 Januari 2014, 11.59pm

19 comments:

  1. membalas kunjungan..dan follow :)

    ReplyDelete
  2. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done.
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. dtng dr segmen blog deeno.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk berblogwalking kat sini :) . nama pun segmen blogwalking kan so sesuai sangat lah jika kita BW :)

    ReplyDelete
  6. datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

    jemput join simple segmen saya..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. dri segmen yg sama .. :)
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen.. saya baru je blogwalking blog awk.. jemput singgah.. http://khasyaland.blogspot.com/ dan jgn lupa clickkn nuffnang sy ;) sy dah click utk awk ;) dan sy dah pon follow awak. jgn lupe follow sy balik..!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

    http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan.. balas kunjungan.. all d best..

    ReplyDelete
  12. Shafiq datang dari segmen yang sama,jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  13. salam... mia singgah dari segmen yang sama... dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yg sama.. ^^
    Selamat berkenalan.

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. Hai saya singgah dah follow dari segmen yang sama. Jom lah follow saya balik hehehe http://dzureendarwis.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. Balas kunjungan n follow.. maaf ye lambat ^__^.. salam perkenalan dari Husna..

    ReplyDelete